Applicaties, Programma's, Apps

Voor browsers, iOS iPhone en iPad, Android ...

Applicaties, Programma's, Apps

Iedereen kan een app maken? Zulke apps bedoelen wij niet.

Het Neefje Op De Zolderkamer

Kinderen zijn tegenwoordig eerder digitaal bewust dan mentaal. Straks maken ze apps voordat ze kunnen lopen. Het neefje dat even een app in mekaar zet: handig! Laat hem een zakcent verdienen.

Wij bouwen andere apps.

Bedrijfsklare Apps met iOS en Android

Op het moment werken we aan een presentatie van onze apps voor iOS en Android. Een daarvan is een app die synchroniseert met bestanden in TYPO3. Handig voor presentaties (ook Prezi), video, powerpoint. Voor offertes en allerlei documentatie. Interesse?

Stevige Functionaliteit Via De Browser

Wij bouwen al jaren applicaties als extensie in TYPO3. De programma's zijn beschikbaar via een website. Voorbeelden zijn webshops en de koppelingen naar de back-office. Vóór Uitzending Gemist er was zo'n systeem voor RTV-West radio. Een online Jukebox. Actieve applicaties zijn een Test, Examen en Assesment Systeem, en een Bibliotheek systeem.

Een App Is Een App Is Een App Is Een App ...

De Mobiele App (ook voor Tables)

Naar de AppStore of GooglePlay, Installeren, [afrekenen,] en spelen maar. Het ziet er zo simpel uit, maar er schuilt een hele wereld achter.

Wil je zo'n app? Check onze checklist.

Wat Is Een App?

Een App is een programma. Op de mobiel is een App eigenlijk gewoon wat een download + install is op een computer. Dankzij Apple en Android heeft het begrip een andere context gekregen.

Terug naar de basis: het is een programma. Je internet browser waarmee je deze pagina bekijkt, is ook een app. Om webcontent mee te vinden en door te nemen. Wij hebben iPad-apps gemaakt: een game en een documenten-app.

Een Wappsite

Een website is inhoud die wordt gelezen met een App, namelijk een webbrowser. Mobiel of achter de computer.

Aan een website kunnen veel programma's zijn gekoppeld. Bijvoorbeeld om te kunnen afrekenen. Elke functie kan een app genoemd worden. Een formulier kan een app zijn.

We maken ook combinaties met websites en mobiele apps.

To App Or Not To App? Dat Is De Vraag.