ViBiS werkt samen met designers

Of laat zich inhuren op projecten of bij bedrijven

We creëren samen

Jij maakt het design en samen realiseren we de website voor jouw klant.

Websites Maken

Wil je klanten blijven bedienen zonder met je handen in het haar te zitten? Je klanten vragen steeds meer aan je en willen geïntegreerde diensten. Een mooie huisstijl alleen wordt niet meer gevraagd, om kosten te besparen vragen ze je alles te leveren. Dat vergt extra kennis en kunde.

Templates Met of Zonder Beperkingen?

Goedkope WordPress templates zijn aantrekkelijk. Maar het is natuurlijk veel leuker als van jóuw design een maatwerk website kan worden gemaakt. Wij maken van jouw stijl templates in TYPO3 met alle functies die je nodig hebt. Zo kun je voor je klanten creatief blijven zonder beperkingen. 

Flexibiliteit in Projecten

Geen projecten en klanten zijn hetzelfde. Ruimte voor voortschrijdend inzicht is belangrijk. Wij kunnen je helpen met snel aanpassen en voorspellen welke kant het op gaat. Onze kennis en kunde maken jou flexibel, je hoeft geen nee meer te verkopen, en dat leidt tot tevreden klanten. Tevreden klanten keren terug en willen meer van jouw werk.

Je klant wil een app. Hoe los je dat op? Samen maken we het waar. 

Apps maken

Je bent designer en ooit was je de baas. Nu word je links en rechts ingehaald door appbouwers. Maar je moet nog 20 jaar! Tijd om tegenwicht te bieden, het kan. Wij bouwen apps en helpen jou daarbij.

Weten wat je kan adviseren

Een klant heeft lang niet altijd een app nodig. Een app is een doodgewoon programma met afgebakende functionaliteit. Hoewel apps populair zijn en de markt groeit, is een mobiele website soms een betere oplossing. Met onze kennis kun jij op maat adviseren.

Een app is een app is een app is een app

Zo lijkt het. Maar om te bouwen zeker niet! Er worden technische keuzes gemaakt, je hebt bestaande situaties, voorkeuren, visie. Koppelingen met websites en databases. Het kan een game zijn of een deel van een bedrijfsproces. Bij een app heb je een strategie nodig.

Wij leveren web-functionaliteit en maatwerk. Geen vraag is te gek.

Een App & Server service voor documentenbeheer

Gebuikers loggen in op een computer en organiseren hun documenten. Op de iPad worden de documenten gesynchroniseerd en zijn offline beschikbaar in een "sexy slider".

Onze rol als onderaannemer

De meeste web-applicaties hebben we gemaakt als onderaannemer. Zoals een streaming uitzending-gemist en een jukebox. We hebben een bibliotheek met uitleen, een test- en examensysteem en een webshop in eigen voorraad.

Ontwikkelen en Renoveren

We hebben veel project-ervaring vanaf de idee-fase. En kunnen snel scherp inschatten wat de opleveringen en de kosten zijn. Door onze kennis kunnen we ook oude systemen en websites renoveren.

Kennis van internet

Wat moet je weten als designer?

Er is zoveel ontwikkeling op internet. Responsive websites, apps voor Android, iOS, Windos Phone. E-commerce en marketing. Voor een designer is het lastig om bij te houden en om keuzes te maken. Hoe kun je nog je klanten die steeds meer eisen, goed adviseren? En hoe kun je een goede prijs bepalen?

Samenwerken met TYPO3

Samenwerken met ViBiS

Je klanten vragen om een gedegen CMS-oplossing. Geen gehannes met Joomla, WordPress, Drupal of SharePoint. Leg je casus voor aan ViBiS. Zo eenvoudig is het.

De interne organisatie en bedrijfsprocessen

Complexere vraagstukken

Alles moet en kan beter. Maar hoe los je het publicatie-proces binnen een bedrijf op? Hoe kunnen redacteuren optimaal content management uitvoeren, met oog voor vindbaarheid? Hoe kun je een CMS koppelen aan andere systemen, of een webshop aan een betaalsysteem en boekhouding? En dat ook realiseren?

Optimaliseren met TYPO3 CMS

Laten we "de dingen" beter maken

Wij willen jou en jouw graag helpen bij verbetering en hebben de juiste tools ter beschikking. Soms is het handig als we een poosje intern komen, in welke rol dan ook: projectleider, adviseur, uitvoerend. Vaak kan het voor een deel op afstand. Voor een dag, een maand, een jaar... je zal hem te zien krijgen, die stijgende lijn.